STOBBIES. in the picture!

Wat hebben we gelachen tijdens onze fotoshoot voor STOBBIES! Een survival tocht op het weiland tussen de schapenpoep, een paard die een hapje van onze shawl wilde nemen, kippen die ons voor de voeten liepen. Alles voor het perfecte plaatje!

Inspiratie

Voor onze website en social media foto’s laten wij ons deze keer inspireren door het leven op de boerderij. In en rondom de boerderij waar Martine woont is zoveel te zien en te beleven. Tussen de perenbomen lopen de schapen en kippen en aan de andere kant van het hek kun je naar de paarden kijken. Als je geluk hebt komen ze even gedag zeggen om een hap van je shawl te nemen.

Fotoshoot

We vinden het leuk om creatief bezig te zijn en maken naast de beanies en shawls ook zelf alle foto’s. We plannen dan een dag in voor onze fotoshoot. Ook maken we een overzicht wie met welke beanie en shawl op de foto gaat. We spreken vroeg af en starten met koffie en onze visagie. Daarna gaan we lekker naar buiten en shooten maar!

Het perfecte plaatje

Als we alle producten hebben gefotografeerd begint het meeste werk: de foto nabewerking! Dat is one hell of a job! Voor het perfecte plaatje zijn soms wel 20 foto’s gemaakt waar we dan uit moeten kiezen. Maar als we eenmaal een mooie selectie hebben, zijn we altijd weer trots op het resultaat.  

We zijn benieuwd wat jij van onze foto’s vindt? Laat je het weten in een bericht?

Martine en Pauline 

 

Lookbook 1

"STOBBIES. is just a way of life"