Let’s shop!

Twee maanden geleden hebben wij de knoop doorgehakt om een webshop te maken. Wow, wat komt daar veel bij kijken! We hebben gelachen tijdens onze fotoshoots. Ons in het zweet gewerkt om alle foto’s te bewerken en alle teksten te schrijven. We hebben de producten nog mooier gemaakt dan ze al waren. Elkaar geknuffeld als het even tegen zat, maar gisteren hebben we een vreugde dansje gemaakt, omdat we eindelijk live konden. We zijn trots en blij dat we er zijn met onze STOBBIES. webshop en dat we dit met iedereen kunnen delen.

De weg naar de shop

In 2014 begonnen we met STOBBIES. Het was voor ons een hobby en iedereen in de familie had een STOBBIES. beanie. Al snel vroegen vrienden, vrienden van vrienden en andere familieleden of we ook een STOBBIES. voor hun konden maken. Iedere winter kregen we nieuwe bestellingen en we merkten dat er veel enthousiasme was voor onze producten. Nu kunnen we onze producten (eindelijk!) delen met andere modebewuste vrouwen die houden van kwaliteit, creativiteit en plezier. We hebben de eerste artikelen in de shop geplaatst en zullen de shop regelmatig vullen met nieuwe kleuren. We zijn benieuwd wat je van onze webshop vindt. Laat je een bericht achter? 

Martine en Pauline
STOBBIES. STORIES Lets Shop

2 reacties

 1. Daphne op 10 december 2018 om 15:32

  Ik vind STOBBIES GE-WEL-DIG!

  Ze zijn heerlijk warm en een hele fijne wol.
  Daarnaast zijn ze heel modieus en passen precies!
  Ik zou STOBBIES voor alle dames en heren en zelfs kinderen aanraden. De perfecte collectie voor de winter!
  Helemaal voor nu met het koude weer. Daarnaast kunnen we de STOBBIES collectie ook in de zomer dragen als modieuze accessoires voor je summer outfit!
  Anyhow.. I LOVE IT!

  Keep it up girls!

 2. Colinda op 10 december 2018 om 15:40

  Zo blij met mijn Stobbies, heerlijk warm, mooie kleur, en goede kwaliteit.

Laat een reactie achter

"STOBBIES. is just a way of life"